Pánikszoba építés velünk. Ha Önnek fontos a Biztonság és a Diszkréció.

Pánikszobák, biztonsági szobák  építése, széf szoba, rejtett pánikterek kivitelezése országosan.

 

PÁNIK SZOBA = EGY BIZTONSÁGOS HELY A CSALÁDJA SZÁMÁRA

      Pánikszoba        Pánikszobák, illetve a biztonságiszobák újabban igen népszerűek az új otthon építéseknél  a kereslet növekedését látjuk a nem túl alacsony árak ellenére is.

 A pánik szobát az otthonának egy olyan központi részében helyezzük el, mely szükség esetén minden irányból gyorsan elérhető. A pánikszobának általában csak egy bejárata van. E terem az az ultra-biztonságos hely az otthona belsejében, ahová a család visszavonul egy fegyveres rablás, vagy egyéb fenyegetés esetén.

Alapvetően a pánikszoba egy doboz, melynek mind a hat oldala olyan módon meg van erősítve, hogy külső erő számára áthatolhatatlan legyen. Gondoljon arra, a legértékesebb Önnek a család. Fel lehet használni, hogy itt tárolja a készpénzét és ékszereket, de általában nem ez a célja egy ilyen helyiségnek, hanem, hogy egy biztonsági övezetet alakítsunk ki a lakásban.

Jellemzően a váza vagy tartószerkezete a szobának vagy acéllemez és acélgerendák, vagy vasbeton.

Az egész koncepció, hogy a szobának áthatolhatatlannak kell lenni.  Mivel a  bűnözők általában nem hordoznak magukkal komolyabb eszközöket, így  ez a szoba biztosítja a biztonságot egy fenyegető helyzet esetén. Általában az ajtót egy kettős fémötvözetből álló anyagból készítjük. A külső stílust a megrendelő igényei szerint készítjük. Természetesen a zárak a szoba belsejében találhatóak.

Mivel ezeket a biztonsági szobák a család védelmére vannak szánva,úgy kell berendezni, oly módon, hogy az "élhető" legyen. Természetesen soha senki nem tervezi, hogy szükség van erre a helyre, így az ezzel járó  költség és beruházás ebbe, szobába olyan, mint egy biztosítási kötvény. Minél nagyobb a beruházás, annál magasabb biztonsági szintet érünk el.

A pánikszoba magában foglalhatja a mosdót, WC-t, ételt, bútorokat,kommunikációs eszközöket, légszűrő rendszert, az épület vezérlő központját, egy alternatív fényforrást, vagy csak például egy zseblámpát.

Helyénvaló, hogy ez a hely tartalmazzon egy kommunikációs eszközt, mellyel kommunikálhatunk a külvilággal. Ha szüksége van a visszavonulásra, tudatnia kell ezt a helyet, a kivonuló rendőri szervekkel. Alapvető hogy egy monitor is legyen a pánikszoba belsejében, amely megmutatja tevékenységet az ajtó előtt, és más helyeken vagy az egész házban.

Mivel a tűz nem tud áthatolni ezeken a szobákon, így azt is szolgálja, hogy egy biztonságos helyet adjon tűz esetén.

Míg a szoba költsége kicsit soknak tűnhet egy darabig remélhetőleg nem kell használnia,de ha szükség van rá egyszer is, a megrendelő biztosan örülni fog, hogy van. 

 Ha egyszer bemegy a pánikszobába, azonnal vegye fel a kapcsolatot a rendőrséggel, és tájékoztassa őket a helyzetéről és mondja el, a helyét, hogy egy pánikszobában van. Soha ne hagyja el a termet, amíg a segítség meg nem érkezik. Ez egy újabb ok arra, hogy videó megfigyelő rendszer legyen, így vizuálisan is tudja ellenőrizni, hogy valóban a rendőrség érkezett meg.

Bár "pánikszoba"a neve, ne feledje, hogy a cél a szoba építéskor nem az , hogy pánikba essen, hanem inkább az, hogy biztonságban legyen.

 

MODULÁRIS ELEMEKBŐL ÉPÍTETT PÁNIKSZOBA

 

 

Ez szinte minden lakrészhez könnyen illeszthető és telepíthető. Moduláris acélpanelekből lehet felszerelni, hogy bármilyen méretű szobában létre lehessen hozni egy pánikszobát, ahol a kényelmesen átvészelheti Ön és családja egy esetleges veszélyes helyzetet. Ez olyan, mint egy otthoni test páncél, mely megmentheti az életét. Szemben egy teljes fix pánikszobával, ezek a panelek könnyen szállíthatóak kamionnal egységenként a maximális kényelem és a diszkréció érdekében. Kiszállítás után szakembereink elvégzik a telepítést. A moduláris pánikszobák testre szabhatóak a speciális igények kielégítésére, ezért ne várja meg, amíg bekövetkezik az életveszélyes esemény, lépjen kapcsolatba velünk ma, hogy megvédje magát a betolakodóktól.

 

 Pánikszoba építés

A moduláris egységekből összeépített biztonsági szobáink nem csak magánlakásokban látják el a védelmet, hanem bárkinek, bárhol. Egy üzleti vagy kereskedelmi vállalkozás tulajdonosának, kötelessége, hogy a munkatársak és az ügyfelek, illetve a vendégek biztonságát biztosítsa egy vészhelyzet esetén.

Ezek a moduláris panelek gyorsan és diszkréten telepítve, nem fogják negatívan befolyásolni a az üzleti vagy kereskedelmi vállalkozást. A Moduláris Safe Room a legjobb befektetés a védelemre, legyen az az  otthona vagy egy üzlet. Az alkalmazottak és az ügyfelek szeretni fogják, hogy törődnek a biztonságukkal.

 

 

A Moduláris  Pánikszoba jellemzői és előnyei:

 

Testreszabott acél panelek utólag minden helyiségben összeépíthetőek.

Önálló egységek, könnyű kezelhetőség

Szakmailag felkészült telepítő csapat.

Betörés elleni védelem

Védelem a saját értéktárgyai számára (széfszoba)

Diszkrét és könnyen telepíthető

Biztosítsa szerettei, alkalmazottak és munkatársak életét

 

 pánikszoba ár, pánikszoba építés árak,

Termékeink:

Földalatti bunkerépítés

Föld feletti biztonságos szobák építése

Moduláris biztonságos szobák telepítése

 Biztonsági ajtó pánikszoba számára

Szolgáltatási területünk: 

Balatonfüred, Debrecen, Gyula, Hajdúszoboszló, Hévíz, Keszthely, Kőszeg, Siófok, Sopron, Szentendre, Tata, Tihany, Salgótarján, Miskolc, Békéscsaba, Kaposvár, Nyíregyháza, Szeged, Szolnok, Zalaegerszeg, Pécs, Eger, Kecskemét, Szekszárd, Tatabánya, Veszprém, Székesfehérvár, Győr, Szombathely, Budapest